Acasă Politic Avere nejustificata de 700.000 lei la un politist clujean cu sotie consilier...

Avere nejustificata de 700.000 lei la un politist clujean cu sotie consilier local

DISTRIBUIȚI

105833 – 24112011Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe semnificative de 692.502 lei  (acirca 168.765 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de Ioana Mihaela Dinea, consilier local în cadrul Consiliului Local Floreşti, judeţul Cluj, şi de către soţul acesteia, Nicolae Gavril Dinea, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Veniturile de natură salarială, realizate în perioada supusă evaluării, de către Ioana Mihaela Dinea, împreună cu soţul, au fost în cuantum total de 259.371 lei.

Veniturile de natură salarială şi disponibilităţi băneşti obţinute de către cei doi au fost de 2.835.015 lei.

Averea deţinută şi pentru care au fost identificate părţi de natură nejustificată, de către cei doi soţi, conform datelor înscrise în evidenţele fiscale, este de ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­3.527.517 lei.

Luând în considerare cele de mai sus, s-a dispus sesizarea Comisiei de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Cluj în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită de soţii Dinea.

Persoana a cărei declaraţie de avere a fost supusă evaluării, fiind identificate diferenţe semnificative, este considerată incompatibilă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.