Acasă Politic Bistrita: Ministrul Finantelor: Guvernul trebuie sa aleaga intre investitii si majorarea salariilor

Bistrita: Ministrul Finantelor: Guvernul trebuie sa aleaga intre investitii si majorarea salariilor

DISTRIBUIȚI

105467 – 11112011 – Guvernul va decide pentru anul 2012 daca va da mai multi bani pentru investitii sau va majora salariile bugetarilor si pensiile, a declarat ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu.   „Daca in cursul anului 2012 situatia este buna, suntem in masura sa avem venituri mai mari si atunci Guvernul va decide sa mareasca sumele pentru investitii sau, ceea ce cer cei din partea sociala, sa recupereze partea care a mai ramas din salarii sau indexarea pensiilor. Aceasta va fi decizia Guvernului”, a spus vineri, la Bistrita, la o intalnire cu mediul de afaceri local, Gheorghe Ialomitianu.   Ministrul Finantelor spune ca a asigurat Guvernul ca va putea „duce” bugetul prevazut pentru anul 2012 indiferent de ceea ce se va intampla pe pietele financiare externe.

 

 

            „Am asigurat Guvernul ca acest buget il putem duce indiferent de ce se intampla pe pietele financiare. Noi avem posibilitatea prin acest buget sa facem fata socurilor din alte tari”, a spus Ialomitianu.

Ministrul Finantelor a anuntat ca, pentru anul 2012, impozitele si taxele vor ramane la valoarea din 2011 si se vor acorda in continuare garantii guvernamentale pentru obtinerea de credite si scheme de ajutor de stat pentru crearea de locuri de munca. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.