Acasă Politic Brad: Primarul din Brad, in greva foamei din cauza ca localnicii au...

Brad: Primarul din Brad, in greva foamei din cauza ca localnicii au ramas fara caldura

DISTRIBUIȚI

105724 – 21112011 – Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, a intrat luni in greva foamei dupa ce localnicii au ramas fara caldura, din cauza ca primaria nu are bani sa plateasca datoriile catre agentul termic.

„Am fost nevoit in cursul zilei de azi sa intru in greva foamei. Este o situatie extrem de grava. Eu am sesizat Guvernul si autoritatile ca nu avem bani. Am constatat ca de fiecare data doar orasele mari au primit bani din rezerve, iar noi, orasele mici, nu primim sumele necesare”, a declarat primarul, citat de Antena 3.

Florin Cazacu a precizat ca peste 10.000 de persoane, care locuiesc in 3.000 de apartamente, nu au caldura. „Oamenii au inceput sa improvizeze si au pus calorifere electrice in priza, insa au luat foc transformatoarele de energie electrica. Dar iarna este de abia la inceput si ma gandesc cu disperare ca s-ar putea ca orasul sa ramana si fara energie electrica. Fac apel la responsabilitatea si intelepciunea premierului pentru ca a fost si el candva primar”, a mai declarat Cazacu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.