Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase: “Cu totii am fost socati de tonul, atitudinea, limbajul...

Bucuresti: Adrian Nastase: “Cu totii am fost socati de tonul, atitudinea, limbajul si mesajele transmise de Mircea Geoana”

DISTRIBUIȚI

105790 – 23112011 – Presedintele Comitetului Executiv National al PSD, Adrian Nastase, sustine ca toti social-democratii au fost socati de tonul, atitudinea, limbajul si mesajele transmise de fostul lor coleg Mircea Geoana.

„Domnul Geoana a ales sa se desparta de noi intr-un mod incalificabil. In reuniunea CExN, cu totii am fost socati de tonul, atitudinea, limbajul si mesajele transmise de fostul nostru coleg. Un om pentru care acest partid a facut foarte multe, pe care l-a sustinut extraordinar, pentru care membrii nostri s-au luptat enorm, chiar si in conditii dificile, si care alege sa plece in acest mod… jenant”, scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Lui Nastase i se pare ciudat ca Geoana a spus ca nu a putut reforma partidul din cauza lui si a lui Ion Iliescu. „Domnul Geoana a spus ca, avandu-ne pe mine si pe domnul Iliescu alaturi, PSD nu se mai poate reforma. Ciudat acest mesaj din partea cuiva care a preluat partidul dupa ce eu si domnul Iliescu l-am condus, si care a avut 5 ani intreaga putere de a reforma partidul. Ar fi trebuit ca, dupa acesti ani, sa predea partidul DEJA REFORMAT domnului Ponta. Ce a facut, de fapt, in acesti ani, stiti cu totii. Faptul ca da mesaje de acest fel acum, il descalifica”, mai noteaza Adrian Nastase. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.