Acasă Politic Bucuresti: Alt protest la Guvern

Bucuresti: Alt protest la Guvern

DISTRIBUIȚI

105918 – 29112011 – Cateva sute de oameni care au participat la revolutia din 1989 protesteaza in fata Guvernului, marti, fata de masurile de taiere a pensiilor si salariilor. Manifestantii s-au adunat in fata sediului Guvernului din Piata Victoriei pentru a-si exprima dezacordul privind deciziile luate recent in detrimentul populatiei.Oamenii au scandat diverse lozinci acuzatoare la adresa regimului actual, printre care si „Singura solutie, o noua revolutie!” sau „Targu Mures – oras martir”.

„Nu se respecta legile tarii pentru care am luptat in ’89. Atunci noi am tratat ranitii si am ingropat mortii pentru a-l da jos pe Ceausescu, un tiran, iar acum trebuie sa facem acelasi lucru”, a spus un manifestant.

„Protestam pentru salarii, pentru pensii, pentru tineri, pentru batrani. Nu am luptat degeaba pentru drepturile noastre in ’89, ca acum sa ne fie luate la loc. Conducerea a taiat din pensii si salarii, noi cu ce sa mai traim?”, a sustinut un alt manifestant.

Oamenii au venit din diverse regiuni ale Ardealului, cum ar fi Timisoara, Targu-Mures sau Arad, da si din regiunile inconjuratoare. Ei fac parte din asociatia „Victoria” a Luptatorilor pentru Revolutie. www.promptmedia.ro  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.