Acasă Politic Bucuresti: Au fost inaugurate lucrarile la linia de metrou Drumul Taberei-Eroilor

Bucuresti: Au fost inaugurate lucrarile la linia de metrou Drumul Taberei-Eroilor

DISTRIBUIȚI

105322 – 04112011 – Lucrarile la magistrala de care va lega cartierul Drumul Taberei de statia Eroilor II, au fost inaugurate vineri in prezenta ministrului Transorturilor, Anca Boagiu.

Convinsa ca „azi traim un moment important in istoria post-decembrista a Romaniei” pentru ca „pornim un nou proiect de metrou, de la inceput”, Anca Boagiu a anuntat ca magistrala de metrou din cartierul bucurestean Drumul Taberei va fi gata in 2015.

„Sunt foarte multe lucrari pe care le-am facut in Bucuresti, dedicate bucurestenilor. Toate aceste lucrari, alaturi de decizia pe care am luat-o in vara, de a infiinta Autoritatea Metropolitana de Transport Bucuresti, va duce la cresterea confortului pe care noi, bucurestenii, trebuie sa le avem in trafic”, a declarat ministrul.

Totodata, Boagiu a dat asigurari ca lucrarile de la metrou nu se opresc aici: „Vom avea alte doua magistrale, una care va lega Eroilor de Pantelimon si alta care va lega Bragadiru de Voluntari”.

Odata cu inceperea lucrarilor din Drumul Taberei, traficul in una dintre cele mai aglomerate zone din Capitala, Razoare, va fi restrictionat, pana in 2015, cand noua magistrala va fi gata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.