Acasă Politic Bucuresti: Comisia de petitii a Parlamentului European, in vizita la Bucuresti

Bucuresti: Comisia de petitii a Parlamentului European, in vizita la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

105784 – 23112011 – În perioada 23 – 26 noiembrie a.c., Comisia pentru petiţii a Parlamentului European, condusă de Erminia Mazzoni, preşedinta Comisiei, va efectua o vizită oficială în România.

În programul delegaţiei este prevăzută joi, 24 noiembrie a.c., o întrevedere a delegaţiei cu preşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii a Camerei Deputaţilor, Ioan Stan, cu preşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii a Senatului României, Marius Petre Nicoară, şi cu membri ai celor două comisii. La întâlnire va participa şi Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu. Principalele teme înscrise pe agenda întâlnirii sunt necesitatea unei mai bune informări cu privire la competenţele în materie ale Uniunii Europene şi ale statelor membre, informarea cetăţenilor cu privire la competenţele comisiilor de specialitate din Parlamentul României şi cooperarea dintre acestea şi Comisia pentru petiţii a Parlamentului European.

Tot joi, delegaţia Comisiei PETI se va întâlni cu Bogdan Panait, secretar de stat, şeful Oficiului Român pentru Adopţii.

Conform proiectului de program, pe perioada şederii în România, membrii delegaţiei Comisiei PETI vor avea întâlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale pe următoarele teme: proiectul Roşia Montană, proiectele eoliene din Dobrogea, legislaţia română în domeniul adopţiilor şi proiectul imobiliar Cathedral Plaza. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.