Acasă Politic Bucuresti: Directorul RATB, demis

Bucuresti: Directorul RATB, demis

DISTRIBUIȚI

105373 – 08112011 – Directorul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Adrian Crit, si-a pierdut functia dupa ce a fost exclus din Consiliul de Administrare al RATB, in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Proiectul de eliminare a membrului PDL Adriam Crit din conducerea RATB a fost aprobat cu 28 de voturi pentru, din totalul de 30, din cauza managementului defectuos, informeaza B365.

Propunerea a fost introdusa pe ordinea de zi tot de PDL, dupa ce directorul RATB nu a realizat proiectele care erau incluse in bugetul pe 2011, productia a cinci tramvaie, 100 de autobuze nu au fost reparate si zac abandonate in depouri si nu au externalizate serviciile de curatenie si de paza. O ultima acuzatie adusa lui Crit consta in faptul ca acesta ar fi refuzat sa prezinte membrilor Consiliului de Administratie contracte incheiate pe bani publici.

Conform procedurii, odata cu eliminarea din Consiliul de Administrare al RATB, se pierde si functia de director. In locul lui Adrian Crit, in Consiliu, a fost numit Viorel Popescu si joi CA se va intruni pentru a alege un nou presedinte, care va ocupa postul de director RATB. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.