Acasă Politic Bucuresti: Functionar din Ministerul Finantelor dat pe mana procurorilor pentru fals in...

Bucuresti: Functionar din Ministerul Finantelor dat pe mana procurorilor pentru fals in declaratii

DISTRIBUIȚI

105388 – 07112011 – Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţă că a descoperit indicii privind săvârşirea de către Roxana  Alina Drăgan, funcţionar public (expert) în cadrul Ministerului Finanţelor Publice – Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (A.C.I.S.), a infracţiunii de fals în declaraţii,, “întrucât datele şi informaţiile cuprinse în declaraţiile de avere şi de interese depuse în perioada 2010 – 2011 sunt inexacte şi incomplete”.

“Astfel, în urma analizării declaraţiilor completate şi depuse de către doamna Drăgan Roxana Alina, s-au constat următoarele: nu a menţionat înstrăinarea unui teren, în suprafaţă de 10.229 mp, situat în com. Clinceni, jud. Ilfov, şi nici veniturile, în sumă de 2.210.024 Lei, reprezentând valoarea obţinută în urma vânzării acestei proprietăţi imobiliare; nu se regăsesc în evidenţele fiscale menţiunile efectuate cu privire la deţinerea unei cote de ½ dintr-un teren intravilan, în suprafaţă de 1.550 mp, situat în Bucureşti; nu a menţionat, în declaraţia de avere depusă în anul 2010, un autoturism marca Audi A8; a menţionat deţinerea unei suprafaţe de teren de 15.000 mp, situată în Judeţul Ilfov, deşi, conform evidenţelor fiscale, aceasta  figurează ca având  suprafaţa de  5.851 mp; nu a menţionat depozitele bancare constituite în perioada 2010 – 2011, în cuantum total de 639.293 euro şi 1.310.262,57 lei”, potrivit unui comunicat al ANI.

Având în vedere cele de mai sus, s-a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, cu privire la posibila săvârşire de către Roxana  Alina Drăgan, a infracţiunii de fals în declaraţii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.