Acasă Politic Bucuresti: Germania sprijina sustinut Romania

Bucuresti: Germania sprijina sustinut Romania

DISTRIBUIȚI

105237 – 01112011 – Vicepresedintele Senatului Cristian Diaconescu s-a intalnit marţii cu o delegatie  parlamentara germana, condusa de Eduard Oswald, vicepresedintele Bundestag-ului  german. “Deseori Romania este subiect de discutie in Germania si ori de cate ori vorbim despre Romania, luam in considerare drumul lung pe care a trebuit sa il parcurgeti pentru modernizarea tarii”, a afirmat, la inceputul intrevederii, oaspetele german. Eduard Oswald a subliniat ca Romania trebuie apreciata, in context european, pentru efortul de a-si securiza frontierele si ca, totodata, Uniunea Europeana trebuie sa intervina hotarat si pragmatic pentru sprijinirea vecinilor Romaniei in efortul de combatere a infractionalitatii transfrontaliere.

 

Efortul de combatere a traficului la frontiere si a infractionalitatii transfrontaliere nu este doar o responsabilitate a Romaniei intrucat aceste frontiere sunt practic frontierele Uniunii Europene. Vicepresedintele Bundestag-ului german s-a exprimat in sensul intensificarii relatiilor bilaterale parlamentare dintre Germania si Romania, mai ales pe zona comisiilor de specialitate.

Cristian Diaconescu a tinut sa multumeasca vicepresedintelui Bundestag-ului german pentru determinarea de a  impulsiona vectorul politic european in sensul sprijinirii Romaniei in efortul de securizare a frontierelor, mai departe, pentru sustinerea tarii noastre in ce priveste aderarea la spatiul Schengen. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.