Acasă Politic Bucuresti: Intalnire intre ministrul Agriculturii si reprezentantii Ligii Utilizatorilor de Apa

Bucuresti: Intalnire intre ministrul Agriculturii si reprezentantii Ligii Utilizatorilor de Apa

DISTRIBUIȚI

105296 – 03112011 – Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Valeriu Tabără, s-a întâlnit joi cu reprezetanţii Ligii Utilizatorilor de Apă din România la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Ministrul a prezentat cadrul legal de desfăşurare a activităţii de îmbunătăţiri funciare ca urmare a apariţiei Ordonanţei de Urgenţă 82/2011.

La rândul său, preşedintele Viorel Nica a prezentat propunerile şi solicitările Ligii Utilizatorilor de Apă din România cu privire la desfăşurarea campaniei de irigaţii pentru anul 2012, structura tarifelor de irigaţii, costurile energiei pentru irigaţii.

Un alt subiect dezbătut în cadrul întâlnirii a fost derularea Măsurii 125 – Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală submăsura 125a – Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii. Astfel, s-a decis ca Liga Utilizatorilor să prezinte, în scris, propuneri concrete pentru îmbunătăţirea ghidului acestei măsuri.

În finalul întâlnirii au mai fost discutate aspecte privind blocajele în predarea amenajărilor de îmbunătăţiri funciare de la ANIF la organizaţii şi federaţii, urmând ca reprezentanţii Ligii să prezinte cazurile aflate în litigiu cu ocazia unei întâlniri viitoare. De asemenea, s-a stabilit ca problemele rămase nerezolvate să fie dezbătute cu ocazia unei întâlniri viitoare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.