Acasă Politic Bucuresti: Ion Iliescu despre intentia lui Mircea Geoana: “Nu se face un...

Bucuresti: Ion Iliescu despre intentia lui Mircea Geoana: “Nu se face un partid batand din palme”

DISTRIBUIȚI

105916 – 29112011 – Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu da nicio sansa partidului pe care fostul lider social-democrat, Mircea Geoana, spune ca il va infiinta.

„Sa fim seriosi. Nu se face un partid batand din palme. Multi au tot lansat partide si vedeti unde au ajuns”, a declarat fostul sef de stat, citat de Ziare.com.

Iliescu a fost ferm cand a vorbit si despre schimbarea lui Mircea Geoana din fruntea Senatului, considerand ca n-a fost o eroare politica.

„Nu (a fost un calcul eronat – n.r.). S-a dorit sa se clarifice relatiile si pozitia domnului Geoana, in ciuda riscului, care iata ca s-a confirmat”, a declarat fostul sef de stat. „A fost de preferat decat confuzia care domnea atunci”, a adaugat Ion Iliescu, fiimd de parere si ca, cel mai probabil, va fi liniste in PSD si USL dupa schimbarea lui Geoana de la presedintia Senatului si excluderea sa din partid.

Desi nu da nicio sansa partidului pe care il va lansa Geoana, Iliescu a refuzat sa se pronunte asupra unei eventuale incheieri a carierei politice a acestuia.

Mircea Geoana, care a condus PSD intre 2005 si 2010, a fost exclus din partid saptamana trecuta, pe motiv ca nu a respectat o decizie a Biroului Permanent National al partidului de a fi schimbat de la presedintia Senatului. In cele din urma, Geoana a fost inlocuit de la sefia Senatului, luni, iar in locul saua fost ales Vasile Blaga de la PDL. – www.promptmedia.ro  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.