Acasă Politic Bucuresti: Legea eutanasierii cainilor vagabonzi, amanata din nou

Bucuresti: Legea eutanasierii cainilor vagabonzi, amanata din nou

DISTRIBUIȚI

105264 – 02112011 – Proiectul de lege privind gestionarea cainilor vagabonzi nu a fost votat miercuri ca urmare a unei decizii a liderilor grupurilor parlamentare, initiativa urmand sa intre la vot final „probabil” saptamana viitoare, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

„Liderii de grup au  stabilit sa votam doar proiecte de lege cu raport de respingere. Probabil initiativa va intra la vot saptamana viitoare”, a spus presedintele Camerei Deputatilor.

Potrivit Robertei Anastase, campania PDL de strangere de semnaturi in favoarea proiectului este in curs de derulare si „merge foarte bine”.

Camera Deputatilor a adoptat pe 17 octombrie legea pe articole, insa votul final a fost amanat de mai multe ori din cauza dezbaterilor tensionate asupra proiectului.

Opozitia a acuzat Puterea ca sprijina o lege care va da voie primarilor sa eutanasieze in masa cainii fara stapan si care permite sub acoperamant legal tratamente brutale pentru animale.

Deputatii PSD si PNL au sustinut ca legea este doar in beneficiul unor primari care vor sa se imbogateasca, prin intermediul firmelor de partid, de pe urma ecarisajului cainilor comunitari. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.