Acasă Politic Bucuresti: Profesor acuzat ca violat doua minore

Bucuresti: Profesor acuzat ca violat doua minore

DISTRIBUIȚI

105332 – 04112011 – Un profesor de sport, la liceul Jean Monnet, din Capitala, este acuzat de viol. Doua eleve minore sustin ca acesta le-a violat, cand au fost plecati intr-o tabara la Predeal.

Inspectorul scolar general Cristian Alexandrescu a declarat ca in acest moment profesorul a fost deja eliminate din sistemul de invatamant si institutiile abilitate isi desfasoara ancheta.

„Se va face o cercetare, iar in urma analizei se va constitui o comisie de cercetare. Dar primul lucru pe care l-am facut a fost sa il dam afara din sistem pe acest profesor. Familia uneia dintre victime a facut plangere la politie si joi seara a fost anuntata si conducerea scolii. Nu puteam sa mai lasam un profesor, asupra caruia planeaza o suspiciunea atat de grava, sa intre la clasa„, a declarat Cristian Alexandrescu.

Anchetatorii asteapta rezultatele de la IML, dupa ce uneia dintre victime i s-au prelevat probe. Politistii iau declaratii de la colegii de clasa ai elevei, care a depus plangerea la Parchet, dar si dirigintei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.