Acasă Politic Bucuresti: Sever Voinescu: “Demersul USL de suspendare a presedintelui Basescu este o...

Bucuresti: Sever Voinescu: “Demersul USL de suspendare a presedintelui Basescu este o aventura jalnica”

DISTRIBUIȚI

105720 – 21112011 – Demersul USL de suspendare a lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii este „dezgustator” si este facut de liderii USL pentru a ascunde faptul ca acestia se infunda in neputinta, a declarat luni purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu.

„Evident ca nu exista termen juridic pentru suspendare, presedintele nu a facut decat sa vorbeasca de o realitate – lipsa banilor. Ce au decis socialistii sa faca e o aventura jalnica. Din punctul nostru de vedere denota disperarea. USL se infunda in propria neputinta, a ajuns in situatia de a avea nevoie de un mare scandal. Situatia legata de Geoana i-a adus intr-o fundatura politica periculoasa, cred ca pot sa stearga de pe agenda opiniei publice subiectul aruncand un subiect si mai incitant, cred ei”, a spus Voinescu.

Purtatorul de cuvant al PDL i-a acuzat pe cei din PSD ca incearca sa-si rezolve problemele interne asa cum au facut-o pana acum – pe seama statului si a stabilitatii politice a Romaniei.

„Acest demers nu duce nicaieri – nu exista temei juridic, iar daca se ajunge la un vot in Parlament, sansele sunt zero. Practic, Partidul Social Democrat isi continua tactica de a-si rezolva rafuielile interne pe seama institutiilor tarii, si cei din Partidul National Liberal par sa le cante in struna.

In 2012 exista trei riscuri majore carora Guverul trebuie sa le faca fata – primul e incertitudinea din zona euro, al doilea risc e deteriorarea situatiei regionale economice – riscul urias e ca Romania sa nu poata mentine cresterea economica – al treilea e cel al instabilitatii politice. E un an electoral, in care alegerile trebuie sa curga firesc, nu un an in care delirul electoral care i-a cuprins pe socialisti sa afecteze tara„, a mai spus acesta.

In opinia sa, USL pariaza pe esecul romanilor, pentru ca atunci creste aceasta constructie politica. „E limpede ca USL joaca pe calea esecului romanilor. USL a invatat ca nu poate creste decat daca Romania esueaza. Ce incearca ei sa faca e de a crea o instabilitate politica. E iresponsabil, e dezgustator”, a afirmat Voinescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.