Acasă Politic Bucuresti: Teatru antidrog la Colegiul National “Gheorghe Sincai”

Bucuresti: Teatru antidrog la Colegiul National “Gheorghe Sincai”

DISTRIBUIȚI

105607 – 16112011 – Agenţia Naţională Antidrog, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, organizează joi, 17 noiembrie a. c., la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, activitatea-pilot de prevenire a consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive prin intermediul teatrului, ca alternativă de petrecere a timpului liber, activitate desfăşurată în cadrul campaniei naţionale „Absentul”.

Spectacolul de teatru de improvizaţie cu o componentă socială tip forum, denumit generic „Contra risc 100%” va fi susţinut de Asociaţia „Transcena” şi face parte din strategiile de prevenire centrate pe schimbarea comportamentelor adolescenţilor şi tinerilor, în scopul scăderii factorilor de risc şi creşterii factorilor de protecţie în cazurile de consum de droguri.

Premiera, care va avea loc la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, este inclusă într-o suită de şapte spectacole, programate în perioada noiembrie –decembrie 2011, adresate elevilor cu vârste între 14-18 ani din liceele bucureştene.

Asociaţia „Transcena” este o organizaţie neguvernamentală cu expertiză în educaţia alternativă prin intermediul artei, ca facilitator al schimbărilor de natură individuală şi instituţională, în scopul rezolvării unor probleme sociale, tip consum de droguri, violenţă în familie sau marginalizare socială. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.