Acasă Politic Bucuresti: Trimisi in judecata pentru contrabanda cu arme si munitii

Bucuresti: Trimisi in judecata pentru contrabanda cu arme si munitii

DISTRIBUIȚI

105471 – 11112011 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Marian Alexandru Băicoianu şi Adrian Marius Voicu pentru infracţiunile de contrabandă calificată cu arme şi muniţii, uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi efectuarea operaţiunilor cu arme şi muniţii fără drept.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în perioada 2009-2011, Băicoianu a cumpărat din Bulgaria şi a introdus în România, fără respectarea prevederilor legale, unsprezece pistoale cu gaze iritant lacrimogene şi muniţia corespunzătoare, iar ulterior a vândut zece arme unor cetăţeni români. De asemenea, Băicoianu a modificat o armă neletală şi muniţia corespunzătoare şi a tras la ţintă cu arma modificată şi cu o puşcă cu aer comprimat, atât în locuinţa sa din Bucureşti cât şi pe malul râului Argeş.

         În sarcina lui Voicu s-a reţinut că în, data de 2 iulie 2009, s-a deplasat împreună cu Băicoianu în Bulgaria de unde a cumpărat un pistol marca Ekol şi muniţia aferentă, pe care le-a introdus în România cu încălcarea prevederilor legale.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare, Tribunalului Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.