Acasă Politic Bucuresti: Urmarit penal la varsta de 77 de ani pentru tentativa de...

Bucuresti: Urmarit penal la varsta de 77 de ani pentru tentativa de omor calificat

DISTRIBUIȚI

105240 – 01112011 – Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, pe 31 octombrie a. c., începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Ioan Dumitrescu, în vârstă de 77 de ani, pentru infracţiunile de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu şi distrugere.

Conform procurorilor, pe 31 octombrie 2011, învinuitul a pătruns fără drept în apartamentul victimei, în vârstă de 73 de ani, şi a lovit-o pe aceasta cu un aparat cu electroşocuri în diferite zone ale corpului (faţă, gât, braţe, torace, abdomen), a împins-o în diferite camere ale apartamentului, trăgând-o de păr, a legat-o la mâini şi picioare cu câte un cordon de piele, a încuiat-o în apartament şi a incendiat două camere ale locuinţei.

După plecarea învinuitului, victima a reuşit să se dezlege şi, observând că uşa este încuiată şi cheile au dispărut, a făcut semne unor alpinişti industriali care efectuau lucrări pe pereţii exteriori ai apartamentului. Aceştia au pătruns în apartament, prin forţarea uşii de acces, şi au scos-o pe victimă din locuinţă.

După comiterea faptelor, învinuitul s-a deplasat la locuinţa sa unde a etanşat uşa de acces cu bandă adezivă, a deschis robinetul de la butelia cu gaz, a aprins mai multe lumânări, şi-a secţionat vasele de sânge de la încheieturile mâinilor şi a încercat să se spânzure de un grilaj din baie. Totodată, el a provocat o explozie în urma căreia acesta a suferit răni uşoare.În prezent acesta se află internat într-o unitate spitalicească. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.