Acasă Politic Bucuresti: USL cere sanctionarea procurorului DNA Lucian Papici

Bucuresti: USL cere sanctionarea procurorului DNA Lucian Papici

DISTRIBUIȚI

105893 – 28112011 – Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat luni ca USL va solicita CSM si procurorului general Laura Codruta Kovesi sa analizeze si sa il sanctioneze pe procurorul DNA Lucian Papici care este acuzat ca fabrica dosare facand presiuni asupra martorilor.

„In numele USL, vom solicita CSM si Laurei Codruta Kovesi sa analizeze de urgenta atitudinea unui sef de sectie de la DNA, Lucian Papici, prin care este foarte clar ca se foloseste pozitia de procuror al DNA pentru a construi dosare penale si a influenta in mod politic decizii care tin strict de justitie. E datoria lui Kovesi sa il sanctioneze si sa prezinte opiniei publice pozitia, altfel va fi afectata imaginea DNA si a Ministerului Public, si neincrederea populatiei in justitie va creste”, a spus Ponta.

Liderul PSDa facut referire la informatiile care au aparut in presa despre procurorul DNA Lucian Papici, care este acuzat ca a facut presiuni asupra unui martor pentru a declara in favoarea anchetei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.