Acasă Politic Bucureşti: Opoziţia se gândeşte tot mai mult la suspendarea din funcţie a...

Bucureşti: Opoziţia se gândeşte tot mai mult la suspendarea din funcţie a lui Traian Băsescu

DISTRIBUIȚI

105353 – 06112011 – Ultimele afirmaţii ale preşedintelui Traian Băsescu la adresa judecătorilor au făcut ca liderul PNL, Crin Antonescu, şi omul numărul doi din PSD, Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al partidului, să iasă cu declaraţii acide la acest sfârşit de săptămână.

Cei doi au vorbit din nou despre o adoua suspendare din funcţie a lui Traian Băsescu. În cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai presei, Crin Antonescu a subliniat că PNL va participa la o procedură parlamentară de suspendare din funcţie a şefului statului îndată ce procedura va avea şansa politică de fi transpusă în realitate.

Adrian Năstase, referindu-se la acelaşi subiect privind suspendarea, dar privit dintr-o altă perspectivă, a precizat că dacă USL va obţine majoritatea parlamentară la alegerile programate pentru finele anului viitor iar şeful statului va refuza să desemneze un premier din partea acestei alianţe, atunci Traian Băsescu va fi suspendat din funcţie.

În primăvara anului 2007, preşedintele Traian Băsescu era suspendat din funcţie, contrar avizului Curţii Constituţionale, însă referendumul pentru demitere avea să-l readucă pe culmi de popularitate. Atunci, formaţiunea care a trădat puterea a fost UDMR, o nucă tare şi în actuala formulă a puterii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.