Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu face apel către autorităţile locale pentru a crea locuri...

Bucureşti: Traian Băsescu face apel către autorităţile locale pentru a crea locuri de muncă

DISTRIBUIȚI

105600 – 16112011 – Anul viitor ne putem baza pe noi pentru creşterea economică, dar depinde cât de angajate vor fi autorităţile locale să utilizeze banii prin Ministerul Dezvoltării şi administraţiile locale care trebuie să devină responsabile penttru că una este să cumperi panseluţe şi alta să faci lucrări de investiţii este de părere preşedintele Traian Băsescu. El a făcut apel, prin intermediul radioului public, către administrațiile locale să-şi înţeleagă responsabilitatea ca, alături de guvern, să creeze locuri de muncă. „Nu pot să mă duc la un primar şi să-i spun nu mai cumpăra panseluţe”. Preşedintele a subliniat din nou, ca şi la TVR zilele trecute, că „noi am făcut ceea ce trebuia, la noi acasă”, dar a atenţionat că nu trebuie „să tratăm triumfalist conjunctura din agricultură”.

 

„Nu o să vină nici Germania, nici Franţa, nici Comisia Europeană să ne creeze locuri de muncă. Aş îndrăzni să spun că România va avea un PIB peste 2%, 2,1 – 2. Anul 2012 trebuie tratat cu prudenţă. Realismul în momentele acestea este cel mai important.

Despre rezultatul de la Curtea Constituţională referitor la plata salariilor câştigate în instanţă, Traian Băsescu a spus că, indiferent de decizie, bani nu există. „Toţi trebuie să înțelegem că nu mai putem trăi împrumutând bani pentru consum. Ar fi uşor să fim generoşi să condamnăm ţara pe termen lung. Îmi pare rău de fiecare salariat, fiecare pensionar care nu-şi ia banii. E uşor să spui împrumutaţi bani, dar cu ce dobânzi?” – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.