Acasă Politic CONSILIUL JUDEŢEAN ILFOV

CONSILIUL JUDEŢEAN ILFOV

DISTRIBUIȚI

ANUNŢ PUBLICITAR

 

1. CONSILIUL JUDEŢEAN ILFOV, cu sediul în Bucuresti, str. Gh.Manu, nr.18, sector 1, telefon/fax: 021/212.56.95, 212.75.34, cod fiscal 4192545, cont nr.RO 58 TREZ 5006XXX00266 deschis la Trezoreria judeţului Ilfov, reprezentat prin preşedinte Cristache RĂDULESCU şi director economic Bogdan COSTEA.

2. Obiectul licitaţiei şi locul de amplasare:

Închirierea prin licitaţie publică deschisă cu ofertă în plic a unui spaţiu în suprafaţă de 11,79 mp. şi a cotei indivize aferente în suprafaţă de 5,58 mp. situat în incinta imobilului din Str. Studioului nr. 13, Oraşul Buftea aflat în domeniul privat al judeţului Ilfov şi în administrarea Consiliului Judeţean Ilfov.

3. Data şi ora limită de depunere a cererilor de înscriere: 12.12.2011, ora:10.30.

Locul de depunere a acestora: sediul Consiliului Judeţean Ilfov – Registratură.

4. Data ora şi locul desfăşurării licitaţiei.

Licitaţia va avea loc în data de 12.12.2011, ora 1200 la sediul Consiliului Judeţean Ilfov, str.Gheorghe Manu nr.18, sect.1 Bucureşti.

            5. Locul unde se pot obţine documentele licitaţiei şi alte informaţii: Serviciul Patrimoniu şi Administrare Drumuri Judeţene – Compartimentul Patrimoniu – etaj 1.

            6. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească licitatorul pentru a fi admis la licitaţie sunt prevăzute în Instrucţiunile pentru ofertanţi şi cuprind: condiţiile de calificare – cazier fiscal, bilanţ contabil, certificat fiscal, ştate de plată, certificat constatator ORC, certificate constatatoare privind îndeplinirea obligaţiilor exigibile de plată a impozitelor şi taxelor către stat, la data de 30.10.2011, etc.

            Totodată participanţii la licitaţie care au avut încheiate contracte cu Consiliul Judeţean Ilfov, trebuie să facă dovada efectuării plăţilor la zi, rezultate din obligaţiile contractuale. Ofertantul trebuie să facă dovada că nu are debite faţă de societăţile comerciale de utilităţi publice.

7. Cuantumul taxei şi al garanţiei de participare, contul în care pot fi depuse:

Garanţia de participare –

valoarea 83,38 euro = 359 lei RON, 1 euro = 4,305 lei RON, comunicat de BNR la data de 11.10.2011.

Garanţia de participare a ofertantului câştigător va fi reţinută de proprietar până în momentul lichidării definitive a contractului încheiat. Dacă este necesar din această sumă vor fi prelevate penalităţile şi sumele datorate proprietarului de către locatar în baza contractului de închiriere. Ofertanţilor necâştigători li se va restitui, în baza unei cereri, garanţia de participare.

Taxa de participare se va stabili astfel încât să se acopere cheltuielile ocazionate de organizarea procedurii. Aceasta se va percepe în momentul primirii insrucţiunilor pentru ofertanţi şi nu se restituie, fiind în valoare de 300 lei RON.

Garanţia şi taxa de participare sunt valabile pentru o singură licitaţie.

            Plata taxei de participare, se face la casieria Consiliului Judeţean Ilfov iar dovada achitării taxei, se va prezenta la licitaţie, în original.   

            Garanţia de participare, în original, va fi prezentată sub formă de chitanţă eliberată de către casieria Consiliului Judeţean Ilfov sau scrisoare de garanţie bancară emisă de către o bancă din România.

8. Alte informaţii – activităţile pentru care bunul poate fi închiriat:

a) – desfăşurarea unor activităţi farmaceutice

 

               

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.