Acasă Politic Dan Voiculescu: “Câinii de pază ai regimului Băsescu, când aud suspendare, latră...

Dan Voiculescu: “Câinii de pază ai regimului Băsescu, când aud suspendare, latră Voiculescu”

DISTRIBUIȚI

105810 – 24112011 – Senatorul Dan Voiculescu a postat, joi, pe blogul personal, un comentariu referitor la “reacţia furibundă a propagandei puterii” pe tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu.

“Intenţia USL de a demara procedurile parlamentare privind suspendarea preşedintelui a determinat o reacţie furibundă din partea propagandei puterii. Şi, pentru ca aparatul de represiune mediatică al regimului Băsescu are idei puţine, dar fixe, ţinta predilectă a fost Dan Voiculescu. Am răsfoit zilele trecute revista presei: numele meu nu lipsea din niciunul dintre cele peste 50 de articole dedicate acestui subiect”, scrie Dan Voiculescu.

“Sunt mai multe explicaţii pentru acest fenomen”, consideră senatorul PC, propunând câteva variante: “1. Propaganda portocalie încearcă în mod ridicol să provoace o concurenţă în cadrul USL; 2. Puterea doreşte să reducă o confruntare instituţională majoră la un conflict personal, Voiculescu-Băsescu; 3. Asocierea Suspendare-Voiculescu a devenit un reflex condiţionat. “Câinii de pază” ai regimului Băsescu, când aud “suspendare”, latră “Voiculescu”; 4. Aşa cum am mai sugerat, ziariştii arondaţi puterii sunt plătiţi în funcţie de numărul de felicşi din articol. Pe subiectul suspendării, şi-au asigurat primele de Crăciun.” – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.