Acasă Politic Giurgiu: Prins la vama cu 9.000 pachete de tigari intr-o masina cu...

Giurgiu: Prins la vama cu 9.000 pachete de tigari intr-o masina cu numere false

DISTRIBUIȚI

105300 – 03112011 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit 9.600 pachete ţigări marca „Walton”, care urmau să fie introduse ilegal în ţară de către un cetăţean român, într-un autoturism cu numere false de înmatriculare.

Joi, în jurul orelor 9.15, în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră au organizat şi desfăşurat pe sensul de intrare în ţară, o acţiune de prevenire şi combatere a activităţilor ilegale cu produse din tutun.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat la un autoturism marca Renault, înmatriculat în Spania, condus de un cetăţean român, în vârstă de 30 ani, au fost depistate în portbagaj şi în locul banchetei din spate, ascunse şi nedeclarate, 9600 pachete de ţigări netimbrate marca „Walton”, care urmau să fie introduse ilegal în ţară. Totodată, din verificarea autoturismului a rezultat că plăcuţele de înmatriculare sunt false.

Persoana în cauză a declarat că ţigările împreună cu autoturismul i-au fost predate în Ruse-Bulgaria, de un cetăţean român ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, pentru a le transporta în ţară, contra sumei de 50 euro.

Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor, iar cetăţeanul român este cercetat pentru contrabandă, deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, s-a procedat la ridicarea permisului de conducere şi indisponibilizarea autoturismului la sediul I.J.P.F.Giurgiu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.