Acasă Politic Londra: Marea Britanie se confrunta cu probleme economice din ce in ce...

Londra: Marea Britanie se confrunta cu probleme economice din ce in ce mai mari

DISTRIBUIȚI

105351 – 06112011 – Economia Marii Britanii se confrunta cu probleme din ce in ce mai mari din cauza nerezolvarii crizei financiare, a declarat premierul guvernului de la Londra, David Cameron.

Prim-minstrul britanic acuza schimbarile continue care au loc in zona, afirmand ca este nemultumit de faptul ca in cadrul summit-ului G20, care s-a incheiat vineri, nu s-a dezvoltat pe larg un plan de salvare a economiei Europei, potivit The Telegraph.

„Criza din zona euro se accentueaza pe zi ce trece, iar pana cand nu va fi rezolvata, economiile tarilor membre UE vor avea de suferit, inclusiv cea a Marii Britanii. Nu pretind ca s-au rezolvat toate problemele din zona euro. Acest lucru nu este adevarat. Suntem in acelasi loc in care ne aflam si inainte de summit. Lumea nu poate astepta la nesfarsit rezolvarea crizei. Si noi, la fel ca restul europenilor, avem nevoie ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Avem nevoie de un plan mai detaliat”, a spus Cameron.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, au anuntat in cadrul intalnirii G20 de la Cannes ca suplimentarea Fondului European de Sabilitate Finaciara la o capacitate de un trilion de euro va ajuta in mod direct tarile cu o situatie economica precara precum Spania sau Italia. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.