Acasă Politic Petrosani: Mai multe persoane aduse la audieri in urma perchezitiilor din Valea...

Petrosani: Mai multe persoane aduse la audieri in urma perchezitiilor din Valea Jiului

DISTRIBUIȚI

105526 – 14112011 – Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Hunedoara  au  desfăşurat, luni, o acţiune în vederea  depistării mai multor inculpaţi cercetaţi de către autorităţile judiciare franceze pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat şi  trafic de persoane.

        Acţiunea a fost declanşată urmare a cooperării judiciare internaţionale cu autorităţile  judiciare din Paris, Franţa,  DIICOT primind mai multe cereri de asistenţă judiciară internaţională, în vederea tragerii la răspundere penală a inculpaţilor aflaţi  pe teritoriul statului român, potrivit unui comunicat al DIICOT.

        Luni, prin acţiunea coordonată a  autorităţilor române şi franceze, au fost efectuate 27 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Petroşani (7) şi pe teritoriul statului francez.

        Potrivit procurorilor, membrii grupului infracţional organizat  au obţinut beneficii financiare substanţiale din racolarea mai multor persoane de sex feminin, o parte dintre acestea minore, pe care le-au obligat la practicarea prostituţiei în diverse locaţii din Paris.

        La sediul DIICOT Hunedoara au fost aduse mai multe persoane în vederea audierii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.