Acasă Politic Ploiesti: Ghenosu, condamnat la noua ani de inchisoare

Ploiesti: Ghenosu, condamnat la noua ani de inchisoare

DISTRIBUIȚI

105531 – 14112011 – Tribunalul Prahova l-a condamnat, luni, pe Florin Ghinea, cunoscut drept Ghenosu, la noua ani de inchisoare pentru santaj si infractiuni informatice cu carduri bancare, in acelasi proces primind pedepse alti membri ai grupului infractional condus de Ghenosu.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Prahova, citati de Mediafax, Florin Ghinea (fost Parjol) a primit noua ani de inchisoare, iar alti membri ai grupului infractional condus de acesta au primit pedepse cuprinse intre cinci si sapte ani de detentie, toti fiind acuzati de santaj si infractiuni informatice, respectiv clonare de carduri bancare si retragere de sume de bani cu ajutorul acestor carduri.

Decizia Tribunalului Prahova poate fi atacata cu recurs, acesta urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Ploiesti.

Florin Ghinea si alte 14 persoane au fost trimise in judecata in acest dosar, pentru acuzatii de santaj si clonare de carduri.

In 2009, in acest dosar, Florin Ghinea a fost pus in libertate de catre judecatorul prahovean Dumitru Rebegea, magistratul fiind apoi trimis in judecata pentru luare de mita si favorizarea infractorului. Dupa declansarea procedurii impotriva lui Rebegea, Tribunalul Prahova l-a arestat din nou pe Ghenosu, el fiind in prezent incarcerat in Penitenciarul Rahova. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.