Acasă Politic Roman impuscat in Italia pentru ca a cerut plata salariului

Roman impuscat in Italia pentru ca a cerut plata salariului

DISTRIBUIȚI

105608 – 16112011 – Carabinierii din Agnani au arestat un întreprinzător din Ferentino (Frosinone), de 42 de ani, sub acuzaţia de tentativă de omor, port şi deţinere ilegală de arme. Pe 12 noiembrie, bărbatul a tras un foc de armă asupra unui român de 28 de ani, care în mod miraculos, nu a fost vătămat, transmite Romanian Global News.

Italianul, ulterior, a fugit, aruncând arma pe câmpurile din împrejurimi. Alarma, lansată de victimă, a fost analizată de sala operativă a Chesturii din Frosinone, care a trimis câteva patrule la faţa locului. In acelaşi timp, centrala operativă a carabinierilor din Anagni a dat dispoziţie propriilor patrule să se ducă în zonă, care a fost „închisă”. Poliţia a recuperat cartuşul tras şi a luat primele declaraţii din partea românului.

Imediat a început căutarea întreprinzătorului şi câteva ore mai târziu a fost depistat şi arestat pentru tentativă de omor. In pădure a fost apoi găsită arma, un pistol de calibrul 7,65 cu seria ştearsă. În interiorul încărcătorului se aflau câteva gloanţe dintre care unul pe ţeavă, gata să fie tras.

Românul lucrase în trecutul apropiat în subordinea arestatului fără însă să primească o retribuţie regulamentară. Cererile presante de plată din partea victimei, pentru circa două mii de euro, l-au determinat pe întreprinzător, potrivit reconstituirii carabinierilor, să-şi facă dreptate pe cont propriu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.