Acasă Politic Sighetul Marmatiei: Contrabandist de tigari ucrainean prins in flagrant

Sighetul Marmatiei: Contrabandist de tigari ucrainean prins in flagrant

DISTRIBUIȚI

105241 – 01112011 – Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut în flagrant, pe 31 octombrie a. c., un cetăţean ucrainean în timp ce încerca să introducă ilegal în România aproximativ 5.000 pachete de ţigări de contrabandă.

Un echipaj format din doi poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmaţiei a observat într-o zonă muntoasă-împădurită, pe un drum forestier aflat la aproximativ 400 m de frontiera cu Ucraina, mai multe persoane care transportau colete voluminoase. Imediat poliţiştii de frontieră au trecut la interceptarea şi somarea prin voce a suspecţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

În urma acţiunii, a fost reţinut un ucrainean în vârstă de 25 ani.

            La cercetarea terenului au fost descoperite zece colete învelite în folie de culoare neagră care conţineau 4.998 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 43.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.