Acasă Politic Slatina: Bercea Mondialu a lesinat in sala tribunalului

Slatina: Bercea Mondialu a lesinat in sala tribunalului

DISTRIBUIȚI

105723 – 21112011 – Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a lesinat, luni, in sala de judecata a Tribunalului Olt, dupa ce solicitarea lui privind recuzarea judecatoarei a fost respinsa.

In urma incidentului, sedinta de judecata a fost suspendata, urmand sa fie stabilit un nou termen in procesul in care Bercea Mondialu este acuzat de tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice, informeaza Realitatea Tv.

Suspendarea de luni vine dupa ce, pe 10 noiembrie, magistratii Tribunalului Olt au decis sa amane sentinta in cazul lui Bercea Mondialu pentru 21 noiembrie. La termenul de luni, urma sa fie prezentat un material cu durata de 45 de minute, care contine declaratia lui Ionut Anghel, victima interlopului.

Judecatorul a dat, pe 10 noiembrie, un nou termen in acest proces si din cauza imposibilitatii audierii lui Ionut Anghel, zis Mercedes, deoarece este minor si trebuie audiat in prezenta unuia dintre parinti. Tatal lui Ionut Anghel, Gheorghe Anghel, a absentat la termenul de pe 10 noiembrie, motivand ca este bolnav.

La termenul de la inceputul lui noiembrie, Bercea Mondialu a protestat in fata judecatorilor pe motiv ca sentinta poate fi data si in absenta reprezentantului legal al nepotului sau.

Judecatorul a hotarat ca la urmatorul termen, adica la cel de pe 21 noiembrie, se poate prezenta mama lui Ionut Anghel, Aurora Stoiculescu, daca tatal va avea in continuare probleme de sanatate. De asemenea, judecatorul a solicitat familiei lui Ionut Anghel un act medical care sa ateste imposibilitatea prezentei tatalui sau la termenul din 10 noiembrie.

Bercea Mondialu a fost arestat preventiv dupa ce, pe 17 februarie, si-ar fi injunghiat un nepot. El a parasit localitatea de domiciliu dupa comiterea agresiunii, motiv pentru care a fost pus sub urmarire, fiind depistat in seara zilei de 19 februarie, in Capitala.

Sandu Anghel a fost trimis in judecata alaturi de sotia si unul dintre fiii sai. Inainte sa fie prins, Bercea Mondialu a fost interceptat cand le spunea sotiei sale si altor apropiati cum sa ia legatura cu martorii la incidentul in care si-a injunghiat un nepot si sa le spuna sa dea declaratii favorabile lui, potrivit rechizitoriului transmis instantei.

Pentru sustragerea de la raspundere penala, prin intermediul sotiei si fiului sa Florin, Bercea l-a determinat pe un al fiu al sau, minor, sa ia asupra sa fapta si sa declare ca el a fost cel care a injunghiat victima, cu un briceag. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.