Acasă Politic Transalpina a fost inchisa

Transalpina a fost inchisa

DISTRIBUIȚI

105254 – 02112011 – Traficul rutier pe Transalpina se inchide pe timpul iernii si va fi reluat in luna aprilie a anului viitor. Decizia a fost luata pentru ca nici un autovehicul nu mai poate urca acum din cauza conditiilor meteo care fac impracticabila soseaua.

Traficul rutier pe cea mai inalta artera rutiera din Romania a fost restrictionat de la 1 noiembrie pana la data de 15 aprilie 2012. Masura a fost luata din cauza conditiilor meteo nefavorabile care pot reprezenta un pericol pentru circulatia rutiera. Responsabilii de la Drumurile Nationale spun ca deja au fost montate placute avertizoare pe tot traseul din statiunea Ranca din Gorj, unde se poate ajunge cu masina, pana pe Obarsia Lotrului. In aceste locuri, altitudinea face ca temperaturile sa fie extrem de scazute, deoarece soseaua urca la peste 2.000 de metri, iar circulatia cu autovehicule devine imposibila.

Transalpina porneste din orasul Novaci (judetul Gorj) si se termina in orasul Sebes (judetul Alba), traversand Muntii Parang de la sud la nord. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.