Acasă Politic Viena: A fost inaugurata filiala PSD din Austria

Viena: A fost inaugurata filiala PSD din Austria

DISTRIBUIȚI

105490 – 13112011 – Peste 200 de romani rezidenti in Austria au fost prezenti la inaugurarea filialei din Austria a PSD Diaspora, cu sediul in Viena. Alaturi de Cristian Rizea, presedintele PSD Diaspora, la inaugurare au participat Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, si Nicolae Baicioiu, presedintele organizatiei Tineretului Social Democrat.

„Inaugurarea filialei PSD Austria reconfirma interesul PSD Diaspora pentru romanii din afara tarii. Fie ca vorbim de Spania, Italia, Canada, Austria sau orice alt loc din lume unde gasim comunitati de romani, noi, social-democratii, suntem alaturi de acestia, si incercam sa le facem viata mai usoara, prin toate mijloacele care ne sunt la indemana”, a declarat deputatul Cristian Rizea.

Laura Hant a fost aleasa presedinte al PSD Austria cu ocazia inaugurarii filialei.

Pe langa cei 200 de romani prezenti la eveniment, Cristian Rizea a primit, in cadrul unei intrevederi informale, si aprecierile lui Ioan Hollender, roman celebru in Austria, fiind timp de 20 de ani director al Operei vieneze, dar si sustinerea consulului Federatiei Ruse la Viena, participant la inaugurare.

Cu aceasta ocazie, Ion Iliescu si-a lansat si in Austria volumul „Fragmente de viata si istorie traita”, moment apreciat de participanti la fel ca si reprezentatia muzicala de exceptie oferita de maestrul Gherghe Zamfir. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.