Acasă Politic Arhiepiscopia Tomisului, executata silit de Fisc

Arhiepiscopia Tomisului, executata silit de Fisc

DISTRIBUIȚI

106153 – 08122011 – Arhiepiscopia Tomisului este executata silit de ANAF, dupa ce a adunat, doar in cateva luni, datorii de peste un milion de lei.

Fiscul a blocat conturile Arhiepiscopiei si a pus sechestru pe masini si pe cladiri. „Directia Generala a Finantelor Publice Constanta a dipus executarea silita in cazul Arhiepiscopiei Tomisului pentru o datorie de aproape un milion de lei, fiind pus sechestru asupra bunurilor. In prezent analizam o solicitare facuta zilele trecute de Arhiepiscopia Tomisului privind esalonarea datoriei pe o perioada de 60 luni”, au declarat reprezentantii ANAF.

„Dificultatile financiare ale institutiei noastre sunt in stransa legatura cu criza economica generalizata, cu care se confrunta actualmente intreaga lume. Saracirea accentuata a populatiei, din ultimul timp, i-a determinat pe multi fii ai Bisericii sa ne ceara ajutorul. Nu am putut fi nepasatori fata de acesti semeni aflati in lipsuri si suferinte”, se arata intr-un comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, remis presei recent.

Pe de alta parte, veniturile raportate pentru 2010 de Patriarhie si de episcopiile, arhiepiscopiile ori mitropoliile din cadrul BOR se ridica la 350 milioane de lei, banii provenind din vanzarea de lumanari, calendare, din pelerinaje, dar si din donatii si sponsorizari publice si private. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.