Acasă Politic Bucuresti: Olguta Vasilescu: PDL vrea comasarea alegerilor de frica votului popular

Bucuresti: Olguta Vasilescu: PDL vrea comasarea alegerilor de frica votului popular

DISTRIBUIȚI

106013 – 04122011 – Lia Olguţa Vasilescu, senator PSD, a declarat sâmbătă că motivul pentru care PDL vrea comasarea alegerilor este reprezentat de frica pe care o are această formaţiune faţă de votul electoratului şi a subliniat că USL va câştiga alegerile chiar şi în condiţiile comasării.

”PDL vrea comasarea alegerilor de frica votului popular. Unde este acum Băsescu, cel care invoca atât de entuziast întoarcerea la popor? Pedeliştii nu doar că nu s-au întors la popor, ci acum fug de el ca dracul de tămâie. Şi au toate motivele să o facă, după ce au tăiat salariile, au trimis oamenii în şomaj, i-au batjocorit pe pensionari şi i-au alungat din ţară pe tineri. Problema este că şi de această dată, tot românii sunt pedepsiţi prin comasare, deoarece amânarea votului înseamnă prelungirea chinului şi a austerităţii. USL va câştiga oricum, cu sau fără comasare”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Senatorul PSD consideră că propunerea de comasare a alegerilor reprezintă un pericol pentru democraţie.

”Dacă acceptăm comasarea alegerilor, deschidem o cutie a Pandorei. Ar însemna să fim de acord cu suprimarea principiilor democratice care trebuie să guverneze această ţară. Dacă lăsăm garda jos şi nu ne luptăm pentru aceste principii, ne putem trezi că, mâine-poimâine, PDL propune organizarea de alegeri în 2013 sau în 2014, sau poate niciodată. Or, noi nu avem voie să cedăm în faţa acestor tendinţe dictatoriale!”, a mai spus senatorul PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.