Acasă Politic Bucuresti: Post de radio pirat care bruia serviciile de alarmare in caz...

Bucuresti: Post de radio pirat care bruia serviciile de alarmare in caz de dezastre, descoperit in Sectorul 5

DISTRIBUIȚI

106016 – 04122011 – Un bărbat de 29 de ani din municipiul Bucureşti este cercetat de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 5 pentru săvârşirea infracţiunii de emitere sau retransmitere de programe fără licenţă audiovizuală, licenţă de emisie, autorizaţie tehnică de funcţionare sau autorizaţie de retransmisie.

Bărbatul este suspectat că, în perioada octombrie – noiembrie 2011, a emis neautorizat, pe o frecvenţă din banda de radiodifuziune naţională, folosind diferite pseudonime, muzică diversă, punând astfel în pericol vieţi omeneşti prin perturbarea serviciilor de comunicaţie şi radio-navigaţie aeronautică, inclusiv a serviciilor de alarmare în caz de dezastre.

Pe 2 decembrie a. c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 5 Bucureşti, au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa de unde emitea postul de radio respectiv, fiind identificate şi ridicate pentru continuarea cercetărilor aparatura necesară emisiei (un sistem de calcul, codor stereo, precum şi două antene bipolare care erau amplasate pe acoperişul imobilului). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.