Acasă Politic Bucuresti: Presedintele Comisiei de agricultura din PE participa la dezbaterea USL despre...

Bucuresti: Presedintele Comisiei de agricultura din PE participa la dezbaterea USL despre agricultura

DISTRIBUIȚI

106035 – 05122011 – Delegatia europarlamentara PSD organizeaza marti, 6 decembrie, la Bucuresti, dezbaterea “Agricultura romaneasca 2013. Impactul reformei PAC si viziunea USL asupra agriculturii romanesti”. Invitatul special al evenimentului este Paolo De Castro – presedintele Comisiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala din Parlamentul European, iar la dezbatere vor lua parte Victor Ponta, presedinte PSD, Crin Antonescu, presedinte PNL, si Daniel Constantin, presedinte PC. Printre vorbitori se vor numara reprezentanti ai asociatiilor agricole romanesti si europene, precum si specialisti pe probleme de agricultura ai Uniunii Social Liberale si reprezentanti ai autoritatilor locale.

 

 

            Evenimentul a fost initiat de eurodeputatele Daciana Sarbu si Viorica Dancila, membre ale Comisieide Agricultura si Dezvoltare Rurala din PE, cu obiectivul de a discuta optiunile concrete ale agriculturii romanesti in anii urmatori, in contextul schimbarilor propuse recent prin reforma Politicii Agricole Comune.

            In contrast cu abordarile inertiale si lipsite de viziune impuse de putere in ultimii ani, organizatorii isi propun un dialog serios si concret, axat pe prioritatile reale si urgente ale agriculturii si dezvoltarii rurale, precum si pe oportunitatile conturate in plan European, se arată într-un comunicat al PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.