Acasă Politic Bucuresti: Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului in vizita oficala la...

Bucuresti: Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului in vizita oficala la Tel Aviv si Ramallah

DISTRIBUIȚI

106384 – 16122011 – Preşedintele Comisiei pentru politică externă, Titus Corlăţean, va efectua, în perioada 17-22 decembrie a. c., o vizită oficială la Tel Aviv şi Ierusalim şi ulterior la Ramallah, la invitaţia preşedintelui Comisiei de apărare şi relaţii externe a Knesset-ului, respectiv a secretarului general al Consiliului Legislativ Palestinian.

Invitaţiile de a efectua vizita oficială au fost adresate senatorului român în dublă calitate de preşedinte al Comisiei pentru politică externă a Senatului României şi de preşedinte al Subcomisiei pentru Orientul Mijlociu a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Programul vizitei include, între altele, întâlniri cu preşedintele Knesset-ului (legislativul) israelian, Reuvin Rivlin, cu preşedintele Comisiei pentru politică externă şi apărare, Shaul Mofaz, cu consilierul pentru securitate naţională Yaakov Amidror, cu ministrul adjunct al afacerilor externe, Danny Ayalon, precum şi cu delegaţia parlamentară israeliană la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

Delegaţia Comisiei pentru politică externă va efectua o vizită la Memorialului Victimelor Holocaustului Yad Vashem.

În zilele de 20 şi 21 decembrie, Titus Corlăţean se va afla la Ramallah, unde va avea o serie de întâlniri oficiale cu conducerea Autorităţii Naţionale Palestiniene. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.