Acasă Politic Bucuresti: Stela Popescu primeste o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti

Bucuresti: Stela Popescu primeste o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti

DISTRIBUIȚI

106290 – 13122011 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ii va acorda Placheta Orasului Bucuresti actritei Stela Popescu, in semn de recunoastere si apreciere pentru intreaga sa cariera. Evenimentul va avea loc miercur, 14 decembrie, in Piata Timpului de langa magazinul Cocor.

Cu acest prilej, Stela Popescu va primi o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, alaturandu-se astfel altor mari personalitati ale teatrului si filmului din Romania, care au primit aceeasi distinctie: Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu-Botez, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Maia Morgenstern, regizorul Alexandru Tocilescu, Draga Olteanu Matei si  Mariana Mihut.

Actrita la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din Capitala, Stela Popescu  este renumita mai ales pentru cupletele  pe care le-a facut de-a lungul anilor alaturi de nume mari ale scenei romanesti, precum Stefan Banica si Alexandru Arsinel.

Stela Popescu are o activitate intensa si in cinematografie, domeniu in care a debutat in 1958, in pelicula „Alo? Ati gresit numarul”. De-a lungul timpului, cunoscuta actrita a jucat in peste 25 de filme, printre care „Nea Marin miliardar”, „Pe malul stang al Dunarii albastre”, „In fiecare zi mi-e dor de tine” etc.Cariera Stelei Popescu s-a imbinat in mod fericit si cu televiziunea, actrita jucand in numeroase piese de teatru, emisiuni de divertisment, dar si in filme si seriale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.