Acasă Politic Bucureşti: UNPR a „înghiţit” PPPS

Bucureşti: UNPR a „înghiţit” PPPS

DISTRIBUIȚI

106007 – 04122011 – Partidul Popular si al Protectiei Sociale (P.P.P.S.), fost Partidul Pensionarilor si al Protectiei Sociale a fuzionat prin absorţie cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR). Potrivit Statutului PPPS, „orientarea partidului este una de centru-dreapta, cu tendinte de stânga dar şi de mijloc”

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a spus din nou că la viitoarele alegeri parlamentare UNPR, pe propriile picioare, doreşte să câştige cel puţin zece la sută. Oprea a mai declarat că UNPR are aproape 300.000 de membri.

Preşedintele PPPS, Nicolae Popescu, a afirmat că partidul pe care îl reprezintă a fost înfiinţat în urmă cu 14 ani. El a declarat că absorbţia PPPS în UNPR a fost determinată de faptul că „România nu îşi mai poate permite aventuri politice”. Popescu a spus că actuala coaliţie guvernamentală a fost nevoită să ia măsuri dure de austeritate, asemenea unui general care, într-un război, ia hotărâri care pot duce la moartea a zeci de mii de soldaţi, dar prin care se câştigă războiul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.