Acasă Politic “CONSOLIDAREA, REABILITAREA, EXTINDEREA ŞI DOTAREA SCOLII CU CLASELE I-VIII NR.1 DASCALU“

“CONSOLIDAREA, REABILITAREA, EXTINDEREA ŞI DOTAREA SCOLII CU CLASELE I-VIII NR.1 DASCALU“

DISTRIBUIȚI

 Unitatea Administrativ-Teritorială DASCALU, cu sediul in Str. Victoriei nr.87, Comuna Dascălu, judetul Ilfov, deruleaza, începând cu data de 17.11.2011 proiectul “CONSOLIDAREA, REABILITAREA, EXTINDEREA SI DOTAREA SCOLII CU CLASELE I-VIII NR.1 DASCALU “,cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov, în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană prin REGIO – Programul Operaţional Regional 2007-2013, în cadrul Axei prioritare  3 ,,Imbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 3.4 “Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă.”

Proiectul se implementează în comuna Dascălu, la sediul Scolii nr. 1 cu clasele I-VIII (Str. Victoriei nr. 99) pe o durată de 15 luni, din data de 17.11.2011 pana la data de 16.02.2013.

Valoarea totală a proiectului este de 4.383.120,18 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 2.982.576,65 lei.

Obiectivul general al proiectului este sa asigure accesul egal la sistemul de învăţământ obligatoriu pentru populaţia scolară din mediul rural prin îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale şi aducerea acesteia la standardele europene, ca urmare a implementării unui proiect de reabilitare, extindere şi dotare a unităţii şcolare, Scoala cu clasele I-VIII nr. 1 din Comuna Dascălu, jud. Ilfov.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.