Acasă Politic Slatina: Tribunalul Olt: Bercea Mondialu poate fi pus in libertate

Slatina: Tribunalul Olt: Bercea Mondialu poate fi pus in libertate

DISTRIBUIȚI

106048 – 05122011 – Bercea MondialuTribunalul Olt a decis că Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, poate fi pus în libertate, dar nu are voie să părăsească localitatea. Magistraţii au hotărât că  Bercea Mondialu nu mai reprezintă pericol social şi poate fi judecat în stare de libertate, iar „detenţia preventivă a inculpatului apare ca fiind excesivă”.

Anghel se află acum arestat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova. Pe durata măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea Slatina, el este obligat să se prezinte la Tribunalul Olt ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie ori de câte ori este chemat; să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme; să nu se deplaseze la spectacolele sportive şi culturale de pe raza localităţii Slatina, să nu se apropie de persoana vătămată şi nici de martorii din proces.

Sandu Anghel a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova pentru evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Procurorii au pus sechestru pe conturi de peste 100.000 de euro, 400.000 de lei şi 13 imobile.

Decizia Tribunalului Olt a fost atacată cu recurs de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, recursul urmând să se judece săptămâna viitoare la Curtea de Apel Craiova. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.