Acasă Politic Timisoara: Seful ITM Timis, comdamnat la trei ani si sase luni de...

Timisoara: Seful ITM Timis, comdamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

DISTRIBUIȚI

106491 – 21122011 – Tribunalul Timis l-a condamnat, miercuri, pe inspectorul sef al ITM Timis, Cornelia Corescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.  De asemenea, fostul secretar executiv PDL, Vasile Medesan, acuzat in acelasi dosar, a primit doi ani de inchisoare cu executare.

Decizia Tribunalului Timis poate fi atacata cu recurs in termen de zece zile de la pronuntare.

Inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Timis, Cornelia Corescu, si fostul secretar executiv al PDL, Vasile Medesan, arestati preventiv pentru trafic de influenta, au fost deferiti justitiei, la inceputul lunii octombrie, de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Timisoara, dupa ce au cerut unui membru de partid sa depuna suma de 10.000 de lei de la administratorul unei firme indicand ca banii sa fie donati pentru organizatia judeteana a Partidului Democrat Liberal, ca sa nu amendeze firma acestuia.

Cornelia Corescu a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si doua fapte de instigare la fals intelectual in scopul ascunderii comiterii infractiunii de trafic de influenta, iar Vasile Medesan, pentru trafic de influenta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.