Acasă Politic Vulcan, Hunedoara: Retinuti de Politie pentru montarea unui dispozitiv de furt de...

Vulcan, Hunedoara: Retinuti de Politie pentru montarea unui dispozitiv de furt de pe ATM

DISTRIBUIȚI

106428 – 19122011 – Un bărbat din Vulcan, judeţul Hunedoara, a sesizat Poliţia Municipiului Vulcan că a încercat să extragă de pe cardul personal, suma de 200 de lei, de la un ATM din municipiu, însă bancomatul nu a eliberat suma.

În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că motivul neeliberării sumei solicitate a fost instalarea frauduloasă a unui dispozitiv pe uşa de tract a ATM-ului, care avea rolul de a bloca banii în bancomat, de unde urmau să fie extraşi de către cei care au instalat dispozitivul.

În fanta de eliberare a soldului, poliţiştii şi reprezentanţii băncii au găsit două bancnote în valoare totală de 200 lei, care au fost ridicate, totodată fiind ridicat şi dispozitivul artizanal.

Poliţiştii din Vulcan au reuşit, la scurt timp, reţinerea în trafic, la ieşirea din municipiu, a două persoane, suspectate de comiterea faptei. Cei doi bărbaţi, unul în vârstă de 41 ani, iar celălalt, de 21 ani, ambii din Petroşani, se deplasau către Petroşani cu un autoturism.

Cel mai în vârstă a fost reţinut pentru 24 de ore. Faţă de cei doi se continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt calificat, poliţiştii urmând să stabilească dacă au mai comis şi alte fapte penale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.