Acasă Politic Autocar cu 19 romani inzapezit in Bulgaria

Autocar cu 19 romani inzapezit in Bulgaria

DISTRIBUIȚI

107476 – 31012012 – Un autocar care face curse între Turcia şi România şi în care se află 19 români a rămas înzăpezit în Bulgaria, la câteva sute de metri de Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, pentru deblocarea drumului intervenind un utilaj trimis de la Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă Constanţa, autocarul a rămas înzăpezit marţi dimineaţă, în jurul orelor 4.30, la aproximativ 200 de metri de Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă Constanţa au intervenit pe lângă autorităţile de frontieră bulgare pentru a permite unui utilaj de deszăpezire din România să deblocheze drumul. După primirea acceptului, utilajul sosit de la Primăria localităţii Limanu a început să acţioneze în jurul orei 7.30 pe teritoriul Bulgariei, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanţa, Marius Niculescu. El a mai spus că după ce autocarul va ajunge în vamă operaţiunile de trecere a frontierei vor fi urgentate, pentru reducerea timpilor de staţionare fiind suplimentate efectivele de control. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.