Acasă Politic Bucuresri: Sulfina Barbu: Trebuie atrasi investitori in zonele cu tendinta puternica de...

Bucuresri: Sulfina Barbu: Trebuie atrasi investitori in zonele cu tendinta puternica de migrare a fortei de munca

DISTRIBUIȚI

107443 – 30012012 – Guvernul trebuie sa atraga investitori romani si straini in zonele in care exista o tendinta puternica de migrare a fortei de munca, a declarat Sulfina Barbu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

„Trebuie sa ne uitam la acele zone in care avem o puternica tendinta de migrare a fortei de munca. Trebuie atrasi investitori romani, straini in aceste zone, pentru a avea forta de munca ocupata in zonele respective: nord-est, sud-vest”, a declarat, luni, Sulfina Barbu.

Potrivit ministrului, atat sindicatele, cat si patronatele si autoritatile locale si nationale trebuie sa constientizeze faptul ca exista schimbari importante la nivelul societatii.

„Eu cred ca orice angajator are un obiectiv foarte clar: de a avea o forta de munca multumita, calificata, pentru a avea si productivitate. Nu exista alte solutii miraculoase pentru a avea profit, pentru ca afacerea sa fie de succes”, a comentat Barbu.

Ministrul Muncii a adaugat ca trebuie valorificata forta de munca din mediul rural si nu exista alte solutii decat cresterea gradului de ocupare si investitiile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.