Acasă Politic Bucuresti: Adriana Saftoiu si-a depus demisia

Bucuresti: Adriana Saftoiu si-a depus demisia

DISTRIBUIȚI

107491 – 31012012 – Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat, marţi, că şi-a depus la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor demisia din postul de deputat, ea precizând că va rămâne în PNL şi că, deocamdată, nu ştie dacă va mai candida pentru un nou mandat.

„Mi-am depus demisia la Secretariatul General al Camerei. Urmează să fie introdusă pe ordinea de zi”, a spus Adriana Săftoiu, potrivit Realitatea Tv.

Întrebată dacă va mai candida pentru un nou mandat, Săftoiu a declarat: „Nu ştiu încă. Dacă nu se rezolvă nimic cu partidele, cu selecţia cadrelor, e greu de spus”.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 23 ianuarie, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea alegerilor anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală. Printre cei despre care se spunea la acel moment că îşi depuseseră demisia la liderul partidului figurau Ludovic Orban, Adriana Săftoiu şi Mircea Diaconu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.