Acasă Politic Bucuresti: Boc despre greva parlamentara a opozitiei: „decizie imatura si iresponsabila”

Bucuresti: Boc despre greva parlamentara a opozitiei: „decizie imatura si iresponsabila”

DISTRIBUIȚI

107465 – 31012012 – Decizia opozitiei de a declansa greva parlamentara este imatura si iresponsabila, iar membrii USL s-au comportat „ca la gradinita”, sustine premierul Emil Boc.„Aceasta decizie este imatura si iresponsabila. Cand ai o slujba pentru care esti platit, trebuie sa iti faci datoria. Nu e ca la gradinita, esti suparat, iti iei jucariile si pleci acasa. Este un demers lipsit de consistenta”, a spus Emil Boc, luni seara, la TVR.Seful Executivului a subliniat ca, intr-un stat democratic, politicienii trebuie sa asigure o competitie de idei si sa prezinte cu totii solutii pentru locuri de munca, nu sa se arunce „in confruntari meschine, pline de ura si care au menirea doar de a dezbina”. „Intr-o democratie, competitia trebuie sa fie intre idei, nu intre oameni.

Confruntarea presupune ura si dezbinare. Politica ar trebui sa insemne competitie de idei, de solutii pentru a aduce locuri de munca, iar electoratul alege cele mai bune solutii. Demersul facut de opozitie nu are niciun fel de consistenta”, a adaugat Emil Boc.

Crin Antonescu, presedintele PNL, a anuntat luni ca parlamentarii USL intra in greva, urmand sa nu mai participe la dezbateri si la vot, decat daca este vorba despre „situatii de maxima importanta”, cum ar fi alegerile anticipate, motiuni de cenzura, suspendarea presedintelui sau modificarea legislatiei electorale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.