Acasă Politic Bucuresti: Catalin Ivan: Demagogia Elenei Udrea nu tine loc nici de foame,...

Bucuresti: Catalin Ivan: Demagogia Elenei Udrea nu tine loc nici de foame, nici de crestere economica

DISTRIBUIȚI

106702 – 04012012 – Cătălin Ivan, liderul delegaţiei europarlamentare PSD, cataloghează predicţiile economice ale Elenei Udrea pentru noul an drept ”demagogice” şi atrage atenţia asupra faptului că anul 2012 va fi mai degrabă ”anul schimbării” pentru actuala guvernare.

            ”Anul trecut, tot la începutul lunii ianuarie, Udrea se grăbea să anunţe cu surle şi trâmbiţe pe blogul personal că 2011 va marca ieşirea României din criză, precum şi încheierea tuturor măsurilor de austeritate. Nu doar că 2011 a fost anul care a marcat permanentizareapoliticilor de austeritate, dar a fost anul în care sărăcia, umilireaşi disperarea românilor au atins cotade avarie. Aşa că cine mai poate fi atât de naiv încât să dea crezare predicţiilor Elenei Udrea pentru 2012, care vin pe fondul unui optimism justificat doar de ruperea totală de realitate care defineşte viziunea actualului Guvern? Poate Boc, dar în mod cert nu românii! Românii ştiu foarte bine că demagogia Elenei Udrea nu ţine loc nici de foame, nici de creştere economică! Ei simt pe propria piele efectele acestei guvernări dezastruoase şi vor reacţiona în consecinţă prin vot. Tocmai de aceea, anul 2012 va fi anul schimbării. Va fi anul în care, alături de români, ne vom lua ţara înapoi de la această şleahtă de corupţi şi incompetenţi!”, susţine Ivan.

Social-democratul mai spune că optimismul Elenei Udrea “se loveşte cap în cap cu realitatea”, relevată de datele Barometrului global al Fericirii pentru anul 2011, clasament care include 58 de ţări care acoperă majoritatea zonelor lumii. ”România ocupă ultimul loc în acest clasament. După şapte ani de Traian Băsescu şi PDL, România este considerată cel mai nefericit loc de pe Pământ. Cifrele vorbesc de la sine: românii sunt pesimişti şi nefericiţi. În Barometrul Fericirii suntem, practic, la cel mai scăzut nivel”, subliniază europarlamentarul PSD. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.