Acasă Politic Bucuresti: Consilier judetean din Caras-Severin, incompatibil

Bucuresti: Consilier judetean din Caras-Severin, incompatibil

DISTRIBUIȚI

106893 – 11012012 – Agenţia Nationala de Integritate (ANI) anunta ca Liber Anatoli, consilier judetean din Caras-Severin, a fost gasit in stare de incompatibilitate dupa ce a detinut, simultan, alte doua functii pe langa cea de consilier.

In urma procedurilor de evaluare, inspectorii de Integritate au constatat ca Liber Anatoli detinea, pe langa functia de consilier, si functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si de director general in cadrul companiei S.C. AquaCaras S.A.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, calitatea de functionar public este incompatibila cu orice alta functie publica decat cea in care a fost numit, precum si cu functiile de demnitate publica. De asemenea, functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate (…) in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ, din sectorul public sau privat, in cadrul unei asociatii familiale sau ca persoana fizica autorizata. Persoana fata de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de trei ani. Interdictia opereaza, potrivit legii, de la data ramanerii definitive a raportului de evaluare, respectiv, a ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti de confirmare a existentei unei stari de incompatibilitate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.