Acasă Politic Bucuresti: Consiliul Concurentei ancheteaza Interagro

Bucuresti: Consiliul Concurentei ancheteaza Interagro

DISTRIBUIȚI

106737 – 05012012 – Situatia de la Interagro va face subiectul unei anchete interne la Consiliul Concurentei, a anuntat, joi, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, dupa ce mai multi sefi de la Romgaz, ANRE si din Ministerul Economiei sunt anchetati de DIICOT pentru favorizarea lui Ioan Niculae.

„Vazand stirile din presa privind decizia Parchetului de a trimite in judecata mai multe persoane am cerut o ancheta ca sa avem filmul evenimentelor interne. Vreau sa vedem ce pozitii am avut de-a lungul anilor in legatura cu aceste institutii. Noi am dat informatii celor de la DIICOT. Mai multe nu pot sa va spun in momentul de fata”, a declarat Chiritoiu, citat de B1 TV.

In cursul zilei de miercuri, procurorii DIICOT au anuntat ca sefi Romgaz, dar si din ANRE si din Ministerul Economiei, sunt anchetati pentru favorizarea omului de afaceri Ioan Niculae.

Procurorii DIICOT arata in rechizitoriu ca patru combinate chimice controlate de omul de afaceri ar fi primit gaze din productia interna la pret preferential, desi aveau datorii la stat, prejudiciul fiind de 126 de milioane de dolari. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.